zaterdag 6 juli 2013

Basisinkomen en Dierenrechten

[15420453-pack-of-stray-dogs%255B5%255D.jpg]Nu, dierenrechten is een zeer controversiële kwestie, omdat er in een wereld waar er geen mensenrechten zijn - dierenrechten niet als een preventiemaatregel gedefinieerd worden, maar meer als een 'na-effect' maatregel. Dus als we kijken naar de patronen die ontstaan ​​als je een samenleving hebt die extreme armoede toestaat te bestaan​​, het dier de rol van 'liefde' in het leven van de armen begint te spelen. De armen voelen - en dit is geen generalisatie, dit is een patroon - voelen dat ze 'ongeliefd door het systeem' zijn en dus zoeken ze naar een vorm van erkenning, een vorm van waardering en dit wordt gedefinieerd met dieren; en dan wordt samen lijden wanneer er niet genoeg geld is voor voedsel gezien als 'goedaardig.'

Dus met het Basisinkomen Gegarandeerd scenario is het voorstel dat huisdieren geen handelswaar behoren te zijn, zodat huisdieren niet voor het geld worden geprocreëerd en dat er een maatstaf en preventie wordt ingesteld en dat het veterinaire beroep in dezelfde categorie valt als het gezondheidszorgberoep en een medisch beroep, wat beroepen zijn die het werk doen dat ze doen omdat het een roeping is. Eén van de effecten die zullen plaatsvinden is met bijvoorbeeld circussen, omdat mensen in circussen zijn en ze dieren opgeleid hebben voor vermaak voor de toepassing geld te verdienen. Met het Basisinkomen Gegarandeerd zul je zien dat mensen veel gemakkelijker een dier/natuurbeschermer kunnen worden omdat ze in hun basisbehoeften zijn voorzien. Dus, als het hun roeping is om met dieren te werken = ze kunnen dit doen! En zo zullen natuurbehoud en dierenrechten binnen een Basisinkomen Gegarandeerd systeem een veel effectiever niveau van ondersteuning ontvangen van het menselijke ras.


In dit stadium van de benarde toestand van de dieren - vooral in landen waar sprake is van extreme armoede - is het buitensporig geworden, dit is de oorzaak van de explosie van dierpopulaties die meer ontberingen en lijden veroorzaken. De dieren vormen packs en beginnen samen te werken om te proberen voedsel te zoeken. Vervolgens worden ze verantwoordelijk gehouden voor hun gedrag, maar hun gedrag is een direct gevolg van de economische omstandigheden die worden toegestaan te bestaan in de wereld, het is dus een direct effect van de menselijke invloed op hen. Deze soorten scenario's zullen worden voorkomen wanneer de mens niet meer onder de bedreiging van de economie is en de mens niet meer genegeerd wordt als het gaat om mensenrechten. Dus dierenrechten en mensenrechten zijn intrinsiek verbonden; de twee zullen samen ontwikkelen.

Dus dierenactivisten: de manier om waarlijk dieren te ondersteunen is een Basisinkomen Gegarandeerd te ondersteunen, een Gegarandeerd Basisinkomen voor ieder mens dat ruim voldoende is om al hun basisbehoeften te voorzien; en hun basisbehoeften kan eveneens een huisdier zijn en zodoende zal dat huisdier ook voldoende hebben om een ​​fatsoenlijk leven te hebben.



Dit is een vertaling naar Creation's Journey to Life Day 434: Basic Income and Animal Rights

Geen opmerkingen:

Een reactie posten